Real Madrid tröja barn människor

När Wembley Stadium och Tottenham tävla om FA-cupfinalen Barcelona tröja barn platser, Azar Chelseas bästa spelarna och startade inte, men situationen på plats i Real Madrid tröja barn ett dödläge, men belgarna kommer från bänken bidrog ett pass för ett skott, han så småningom för laget han ger en värdefull seger. Sedan förra helgen mot Manchester United när det är tätt knuten till motståndaren, manchester united tröja i kombination med den senaste tidens tillstånd är inte den bästa, så idag ansikte Tottenham på Wembley gjorde Azar inte första bästa tillfälle, det gjorde han inte pågå i När det gäller skador missade den första episoden, går tillbaka till 28 januari FA Cup match hemma mot Brentford. Nästan tre månader, missade den första episoden, även tillåter en mer Azar bevisa sin makt. När platsen på resultatet låsta vid 2-2, men Chelsea är svårt att hitta ett genombrott i attacken, tog Conti ledningen i den 61: a minuten satte Azar har denna substitution blivit spelets vinnande hand. De första 75 minuter, Chelsea får ett hörn den enda chansen i spelet, sporrar spelarna kunde inte rädda sparka långt Azar stängt vänster fot volley bollen en liten justering, bollen Zhizuan nedre högra hörnet av målet, är målet att hjälpa Chelsea tredje bly. Under de första 80 minuterna, Azar Fabregas begränsad rätt att göra med väggen med bollen, det gjorde jag inte se möjligheter kicker skott, och gränsen stängt område på Matic är obevakad, Azar mycket osjälvisk val omvänd triangel boll, Matic hänga med explosionen vänster fot skott, bollen in i mål som ett skal som lämnar skalen är i allmänhet övre högra hörnet. För två mål inför Chelsea, ett pass för ett skott Adzjarien öppnas dörren för att hjälpa laget i FA-cupfinalen. Bara 5 minuter från bänken att bidra Azar ett pass för ett skott, vilket gör att Chelsea att clinch seger inför helgen för att hålla jämna steg med tanke på Manchester United, som Azar är osynlig publik stirra motståndare precis som en ny person. Efter matchen statistik visar att i dagens tid av 30 minuter, Azar ett skott för att uppnå ett mål, 12 passerar, inklusive en assist och en nyckel pass, och han fortfarande hade bollen två gånger Real Madrid tröja barn människor, som binds för laget med de högsta Moses. Även om det är från bänken, men massan skytte förtjänstfulla handlingar Azar mycket glad efter matchen, även ordnade han tränare är mycket uppskattad: “Som spelare, även om jag tror är redo för varje spel, men gjorde en stor tränare idag valet, lät han William starter, och William gjorde två mål “för att hjälpa laget vidare till FA-cupfinalen, Azar sade:” vinna detta spel Chelsea tröja barn är alltid en härlig känsla – i semifinalen mot. London team, är för fansen, verkligen en stor känsla av detta första jag kom till Chelsea första FA-cupfinalen på fem år, så det känns underbart. ” Även Dingsi i matchen mot Manchester United, men Azar idag eller snabbt visade sig som en populär kandidat för bästa spelaren i Premier League den här säsongen, som efter Messi C Lo har ett nivånummer en stjärna, Azar Seoul nästa sak att göra är att fortsätta denna enastående prestanda i dag, vilket ledde laget till ligan och FA-cupen dubbel.